02 November 2010

HAPPY 30TH SIS ! :)



ITS HER 30TH BDAY ; 1 NOV
tahniah kerana menjadi MISAE yang terbaek ye :D

pakaian hari ini : testing skirt baru beli td kat kedai bundle fav .
sungguh selekeh kan .
sbb sampai2 di kluang, terus menuju ke ANOI BUNDLE sbb gian&rindu sgt kat dia !
last time pergi junk sale,
sorry to say but it seems dat junk sale dah kurang menarek bg i .
yelah, dulu mase memule pergi,
bukan maen murah taw !
semua baju y i beli semua murah2 belaka .
paleng besh baju RM1 y sgt kiut itu hehe
oke tercerita pnjg pulak .
fyi, kedai bundle ni sgt besh sbb bju2 girl agak besh2 dan hanyelah RM5 sahaje :)

buffday girl sedang lapa 

tgk . kedekut kan ? giler kedekut lasagne dia !

muke sedeh je mkn lasagne ciput . ops sori, imej xsharp .

i dah lame xbalek rumah .
*3 wix sahaja oke . dikira lame ke ? haha !*
then, first nmpak harith,
woa ! sudah tinggi dan kurus sedikit !

with birthday girl :)
girl ke ? hmm




hm, sebenarnye i nak bg hadiah ni dekat dia .
hadiah cikai2 je .
tp, oleh sbb nk cukupkan 30 batang lilin punye pasal,
so cuppie cake hancur hahaha !
*oke tipu*
nah hadiah dari your cute little sistah !
*oke i admit dat shes look younger than her age, yet than me .
dah lali sejak dulu lg kwn2 i ckp shes look younger than me .
eleh, sbb gua lg tinggi dari lu, mmg lah !
tp tp tp, kalau we both walk together,
y mendapat siulan adelah me ! n the gatal-boys know siapa akak siapa adek taw !
WAKAKAK

p/s :
esok perlu bgn awal !
tidak boleh tidur lepas subuh !
sbb mahu ke pasar rabu yeay ! :)




2 comments:

  1. hahaha..bape lapis pakaian ko pakai nih susuk..

    ReplyDelete
  2. hey, selapis je lah ! hoho

    ReplyDelete