17 March 2010

LOVE IS THE MOST WONDERFUL THING .

hey u,
im not a girl who abuses some blog just to curse
or do shit talks bout her boyfie lah  =P

here,
dis entry is special for u dear,
for those who will feel anoy 0r disgust
coz im being sentimental rite nowt,
plis stay back n navigate away from my blogie  =)


hey awak,
memalu lah tu .
akhirnya saya buat entry pasal awak tau .
meh tgk meh =)


dulu,
saya xknal pon awak .
tp saya kenal kwn2 awak .
dan saya perasan awak y paleg kiut . =)


maka,
pintu hati saya pun terbuka,
untuk awak .
lihat, kawan awak kawan saya,
memberi sepenuh restu kpd kita =P


saya suka awak sbb awak ada kopiah =)


sbb awak baca doa sblum mkn =)


sbb awak selalu bagi saya cahaya
bila saya dlm kegelapan =D


sbb awak sgt kuat ! =D


awak baek tau .
even saya bodoh2 aje, awak layankan aje


even muke saya xsenonoh pon,
awak stil layan XP


sampai kdg2,
awak yang terlebih dari saya .
( posing kalah aku =D )


hati saya tetap xberubah,
even awak punya style rambut y beraneka


rambut mcm ni pon saya xkesah


apa2 style rambut pon,
hati saya dekat awak =)



style ini juga



yang paling saya suka adelah style ini =D


awak,
walaupun awak malas2 layan saya


walaupun awak terkejut dgn karenah saya y mcm2


tp awak tetap bertahan dgn saya


saya suka awak .
saya xkesah awak ni penarek beca ke


model ke


penjaga budak ke

budak nerd ke


saya masih sukakan awak
even awak suka belagak dgn spain
( saya brazil oke )


even awak suka belagak dgn jam baru
( saya punye jam lagi besh oke )


awak tetap membuat hati saya selalu berbungabunga


awak selalu jaga saya even saya sedang tidur


oleh itu, saya pun punya citacita
saya mahu jaga awak y takutkan gajah !
=D


saya bangge sbb saya suke awak .
saya rasa saya dan awak adelah yg paleng cool antra y laen
( wink2 to izah&tj n rini&jime )




oleh itu,
saya ingin sentiasa bersama awak .
di saat susah dan senang.
saya sgt suka awak ! ^ ^


pasangan kulet gelap haha !
( lepas family day )


ALYAH'S SONG REALLY STUCK IN MY HEAD =)

Adakah ku sedang mimpi
dipuncak awan kita menari
mungkin fantasi
bagai ilusi
hanya ku impi


Tawamu penawar hati
buatku tenang dimalam sepi
direaliti yg kuhadapi
sepanjang hari


Hilanglah perasaan ini
terpadam rindu bila kau kembali


Kaulah
dewa yg aku puja
bukakanlah hatimu
untuk cinta


Aku
dewi yg kau merindu
pencinta yg setia
oh sayangku


Dengarlah pintaku ini
luahan hati tidak bertepi
hasrat si dewi
agarmu dewa ada disisi

p/s : muhammadhilmihussain,
happy annyversary .
i wish i could be by your side on that very special day .
but what can i say ?
i hv no choice but i promise .
i promise to make ur other day as special as that day .
as bright as the sun .
as cheer as the clown .
as colourful as the rainbow .
LEBIU !

second p/s : ooooooooh ~
jiwang x aku hahaha

11 comments:

  1. NAJWA NAJJIB LIKE THIS POST VERY2 MUCH.
    amik huruf beso aku tulis.
    aku dah dapat tengok the other side.yg wujud dalam diri suhailah sukri.sayang ko sue.
    mudah2 mudahan kau bahagia dengan hilmi.

    YEA!HAPPY ANIVESSARY.

    ReplyDelete
  2. waha ! malumalu ~
    yeea...doakan la ek, hihi
    time kaseh wawa !
    sayang ko gak hehe

    first anny, poyo x ? hehe

    ReplyDelete
  3. tape.sekali sekala.tunjuk kasih sayang

    i like.my 2nd anny tak sempat nak express.bila da breakup.nyesal mak u know.HAHAH

    ReplyDelete
  4. uhu...
    ala nyah,
    kumbang bkn skuntum heee

    ReplyDelete
  5. u are so lucky coz ur bf is so understandg..me??i dunno,everydy is so.....damn!!

    take care of ur bf,u r so lucky susuk!! :)

    ReplyDelete
  6. to anonymous,
    hey, chill okey,
    understands each other is the most important part in one relationship huhu ...
    lets try harder ! fighting ! <3

    ReplyDelete
  7. olololo shooo shweettt. hahahaha.
    see who's talking now!?
    susuk is giving an advice on bf-gf relationship to others people. :P
    doakanlan aku bertemu jodoh yah. fenaatttt dah ni. haishhh!

    ReplyDelete
  8. zanna !
    ko jodoh sntiase ad punyelah !
    cayelah ckp ak,
    ak ske makan masin,
    so mlut ak masin ahaha ~

    ReplyDelete
  9. sangat sweet ok...hehe

    ReplyDelete
  10. omedeto gozaimasu ne sue...
    smoge bhgie n kekal ke akhir hayat...
    tmpang gmbira!!!! \(^_^)/

    ReplyDelete
  11. to ayue : tanx hehe malu.

    aan : aaaaaaaan ! ! ! ak nak peluk kooo ! ! ! ahahahahah~ bile tah nk joyah ngan ko lagi !

    ReplyDelete